100% organik
3567 orang telah menempahnya hari ini
Tempah panggilan balik
Cardioton © - mengembalikan tekanan darah normal dari penggunaan pertama. Hasil yang berkekalan.
Menyasarkan sebab penyakit, mengurangkan risiko strok dan infarksi kepada sifar!
Menormalkan tekanan darah dalam 6 jam pertama disebabkan oleh bioflavonoid
Membaik pulih ton dan keanjalan saluran darah dalam regimen rawatan 1
Selamat untuk semua peringkat umur Berkesan untuk hipertensi tahap 1, 2, dan 3
Jualan murah -50%
Stok adalah terhad:
18 unit
Harga eksport:
358 RM
Harga diskaun:
179 RM
Periksa diri anda! Adakah anda mengalami salah satu daripada gejala berikut?
Sakit kepala
Kadar jantung yang laju
Tompok hitam pada penglihatan (kaburan mata)
Keletihan kronik
Apati, berasa jengkel, mengantuk
Edema muka
Penglihatan kabur
Jari kebas dan sejuk
Hiperhidrosis
Tekanan darah tinggi
INI ADALAH HIPERTENSI!
Penting! 67% pesakit hipertensi di England tidak sama sekali mengetahui mereka sakit.
Apa yang membuatkan hipertensi berbahaya?
Akibat tekanan darah yang tinggi adalah lebih bahaya daripada gabungan penyakit onkologi dan tuberkulosis. 89% kes hipertensi berakhir dengan infarksi. Trombosis terhasil di dalam saluran darah. Risiko untuk pendarahan otak dan strok adalah tinggi.
Merokok, minum minuman beralkohol, pemakanan tak seimbang, gaya hidup sedentari, tekanan, dan kolesterol yang tinggi menjadikan akibatnya semakin berbahaya. Orang dengan berat badan berlebihan adalah 3-4 kali ganda lebih kerap mengalami hipertensi berbanding orang biasa.
PENTING!
Hipertensi bertambah teruk secara mendadak, satu dalam lima pesakit terdedah kepada risiko yang membawa maut. Mulakan rawatan sekarang dan kembali sihat sepenuhnya.
Penemuan saintis yang menempa sejarah
Saintis British dari Pusat Phlebology mengambil masa 8 tahun untuk mereka cipta suplemen profilaktik-terapeutik ini.
Penemuan terbaik tahun ini telah dicalonkan dalam Anugerah Antarabangsa Yayasan Gairdner.
Ujian berperingkat membuktikan keberkesanan suplemen ini, yang memberikan ahli akedemik semua lesen yang diperlukan, perakuan kualiti.
Cardioton menghilangkan 5 penyebab utama hipertensi
Sistem saraf berlebihan (tekanan, insomnia, dll.)
Cardioton mengurangkan kebimbangan kerana mengandungi akar valerian dan motherwort.
Toksin dalam saluran darah
Cardioton meningkatkan fungsi jantung, membersihkan saluran buangan terima kasih kepada bioflavonoid yang terdapat daripada kopi hijau dan hawthorn.
Varikositi dan trombosis
Cardioton meningkatkan peredaran vena, memecahkan darah beku, dan menguatkan dinding saluran darah kerana ia mengandungi kon bunga yang pekat, yang dikenali sebagai hops (Humulus lupulus).
Peningkatan paras gula dalam darah
Cardioton mengurangkan paras gula dalam darah, mencegah diabetes terima kasih kepada ekstrak oreganum dan horsetail.
Berat berlebihan
Cardioton menggalakkan pelangsingan badan, merangsang metabolisme dan fungsi buah pinggang terima kasih kepada ekstrak melissa.
Pendapat pakar
Saya mengesahkannya!
Penentang utama terhadap hipertensi adalah bioflavonoid. Ia boleh didapati hanya daripada teh hijau dan hawthorn. Kedua-duanya terkandung di dalam hampir semua ubat hipertensi.
Tetapi! Paras kandungannya di dalam kebanyakkan produk adalah rendah!
Oleh itu, anda mungkin perlu menunggu kesannya bertahun-tahun. Saya pasti satu-satunya produk yang penuh dengan bioflavonoid adalah Cardioton. Saya telah melihat formulanya dan kesimpulan oleh pakar bebas dan orang terhormat. Saya mengesyorkan suplemen ini kepada pesakit dan memarahi mereka jika mereka merawat diri dan mengambil sesuatu «yang disyorkan oleh rakan», «baca mengenainya di internet», «menonton di TV».
Ini adalah salah! Anda perlu melawan hipertensi hanya dengan cara yang selamat! Cara yang diyakini para doktor, yang akan melenyapkan penyakit anda selama-lamanya.
Mohamad Ali Doktor Kategori Tinggi, Ph.D. dalam Perubatan
Jualan murah -50%
Stok terdekat adalah terhad:
18 unit
Harga eksport:
358 RM
Harga diskaun:
179 RM
Stok adalah terhad:
Maklum balas daripada orang yang telah mengalami keberkesanan Cardioton ©
Saya menyedari bahawa pengurangan AP menyebabkan strok iskemia - infarksi otak - dengan melihat ia berlaku kepada kakak saya. Doktor berjaya menyelamatkan nyawanya, tetapi dia tidak pulih sepenuhnya. Apabila saya pertama kali mengetahui saya juga menghidap penyakit ini, saya sudah tahu beberapa teknik dan saya tahu saya perlu mencari ubatan tumbuhan, herba. Doktor saya, seorang wanita yang bijak, mempreskripsikan Cardioton. Saya sangat terhutang budi dengannya. Sudah 4 tahun dan saya tidak mengalami masalah hipertensi lagi. Saya kini sihat sepenuhnya, yang tidak takutkan infarksi ataupun strok. Jagalah kesihatan anda! Aishah, 41, Kuala Lumpur
Beberapa tahun yang lalu, saya mendapatkan rawatan di sanatorium Brighton. Penyelidikan untuk ubat hipertensi yang baru telah dijalankan di sana. Sudah pasti, saya takut. Tetapi apa yang perlu saya lakukan? Tiada ubat lain yang dapat membantu saya jadi saya membuat keputusan untuk mencubanya. Nasib baiklah, saya tergolong dalam kumpulan yang perlu mengambil Cardioton, dan bukannya plasebo. Selepas dua jam, tekanan darah saya kembali normal. Saya mula berasa semakin baik! Saya sangat gembira saya mengambil bahagian dalam ujian ubat sebelum ini. AP saya sentiasa baik sekarang. Marina, 47, Selangor
Saya berumur 51 tahun. 3 tahun yang lalu saya telah didiagnosis dengan hipertensi di klinik kami. Desiran jantung dan sebagainya. Saya menderita tetapi tidak melakukan apa-apa mengenainya. 6 bulan yang lalu, berdasarkan semua tanda-tanda, saya mengalami strok mikro. Kemudiannya sudah tentu saya panik, tetapi saya tidak mahu mengambil semua pil yang telah dipreskripsikan. Bahan kimia adalah berbahaya, ia adalah pengetahuan am. Tetapi saya tidak tahu apa yang perlu dilakukan. Saya bernasib baik bertemu dengan rakan lama saya, yang memperkenalkan Cardioton kepada saya. Sekarang seperti yang anda agak, TIADA APA-APA yang merisaukan saya. Tekanan darah saya normal, saya sihat seperti kuda! Arman, 51, Melaka
Manfaat Cardioton ©
Bantuan pantas.
Hanya dalam 6 jam yang pertama selepas pengambilan, tekanan darah akan kembali normal!
Tidak menyebabkan tekanan darah naik atau turun dengan tiba-tiba.
Melaraskan fungsi sebenar jantung
Kesihatan bertambah baik secara menyeluruh.
Menghilangkan angina pektoris, artimia, neurosis, meningkatkan daya ingatan, pemulihan pertuturan dan pergerakan selepas strok.
Hasil berkesan tanpa kesan sampingan.
Sel hidup tumbuhan adalah padanan sempurna kepada sel badan manusia
Cara penggunaan:
Ambil 2 kapsul selepas makan. Untuk prestasi yang maksimum ambil produk selama 3 bulan. Arahan terperinci disertakan di dalam bungkusan.
Jualan murah -50%
Stok adalah terhad:
18 unit
Harga eksport:
358 RM
Harga diskaun:
179 RM
Masukkan data anda ke dalam borang di bawah: