специален репортаж

Детокс - цялостно почистване на тялото Как да прогоним паразитите, да отслабнем и да подобрим своето състояние

581 22

Шлаките, токсините, пестицидите и паразитите бавно убиват населението - сензационно изявление
Стокхолмска медицинска камара (СМК).

Според СМК, човек консумира годишно около 10-15 кг ГМО храни, храни с пестициди, консерванти, хормони на растежа и тежки метали. Заедно с токсините в тялото попадат и паразити, които в повечето случаи причиняват необратими последици: от отслабване на имунитета до развитие на сериозни заболявания. Според статистиката на СЗО всяка година около 1 000 000 души умират от паразитна инфекция.

Умората, депресията, нарушенията на съня, главоболието, кожните и ставните заболявания са следствие от интоксикацията на организма с вредни вещества и паразити.

„Човек може да се изследва години наред. Всеки от лекарите ще лекува пациента за установеното заболяване по което е специалист, но без да достигне до истинската причина за заболяването. И въпросът не е в лошата квалификация, а във факта, че паразитите не се отчитат, като основна причина за болестите. Лечение но, напразно. Според статистиката в 91% от случаите заразените пациенти дори не подозират, че имат паразити." - казват паразитолозите.

СМК: "Почти 75% от населението по света са носители на паразитни болести. В следващите 10 години броят на смъртните случаи ще се удвои!"

Паразитите завладяват тялото. Те поглъщат и отнемат всички полезни вещества и микроелементи, което уврежда здравето на хората. Когато натрапниците се заселят в кръвоносните съдове, образуват кръвни съсиреци, което води до инфаркти, инсулти и други сърдечно-съдови заболявания. Когато се населят и колонизират цели органни системи, паразитите и техните отпадъчни продукти провокират образуването на инфекции и тумори.

Ехинокок в човешки черен дроб
Аскарида в човешки черва
Чернодробен метил в човешкото тяло
Описторхоза в човешкото тяло

Според Стокхолмската медицинска камара токсините и разрушителната активност на паразитите в организма са провокирали образуването на хронични, сърдечно съдови, белодробни, автоимунни и онкологични заболявания при 74% от пациентите.

Как можем да помогнем на тялото?

Докладчик от СМК -
професор Йонсен Лунден,
паразитолог-имунолог

Физическата отпадналост, сънливост, лошо настроение, апатия и депресия - развитата медицина отдавна не счита тези симптоми за незначителни. Това са симптоми на сериозни заболявания, включително паразитни.

Пациентите често идват при мен с оплакване от хронична умора. Те вече са обиколили няколко специалисти и са им препоръчали терапия с витаминно-енергийни добавки или имуностимуланти. Но без качествен детокс тези лекарства са безсмислени.

Много хора грешат, като мислят, че детоксикацията е нужна само за отслабване. Лошото здраве и слабият имунитет са резултат от живота в съвременния мегаполис. Детоксикацията премахва тези и други симптоми, като прочиства организма от паразити и токсични вещества (шлаки, токсини, пестициди, метали).

Има няколко метода за детоксикация: с помощта на процедури (стомашно-чревна промивка и хидроколонотерапия) и с използване на лекарства (активен въглен, силициев диоксид, лигнин и др.). Тези методи обаче са остарели и изискват подготовка и проследяване от специалист.

Науката се развива постоянно и разработеният от паразитолози FARMACIN го доказва. Това е продукт за детоксикация в домашни условия. Той е в пъти по-ефективен от старите методи и не налага посещение в специалилизирано заведение.

 FARMACIN

От първите дни на прием FARMACIN спомага извеждането от тялото на вредните вещества, потиска жизнената дейност на паразитите и ги премахва.

В състава на FARMACIN няма антибиотици и други агресивни вещества. Продуктът действа нежно, без да пречи на естествените процеси, защото съдържа натурални съставки и екстракти:

Емблика Това е мощен антиоксидант. Извежда токсините от тялото. Прочиства белите дробове, кръвта, лимфата, черния дроб и бъбреците. Елиминира патогенни микроорганизми и стимулира имунитета.

Екстракт от пелин Прекратява жизнената дейност дори на най-„упоритите” паразити. Парализира ги, потиска способността им за възпроизвеждане, а освен тях неутрализира и техните ларви.

Готу кола Стимулира работата на жлъчката, което спомага за прочистването на стомашно-чревния тракт от шлаки и налепи, паразити, техните яйца и ларви. Подобрява храносмилането.

Куркума Има противовъзпалително и противотуморно действие. Неутрализира канцерогенните реагенти в организма. Потиска жизнената активност на микробите и вирусите.

Целина Възстановява увредената от паразити тъкан. Възстановява чревната микрофлора и подобрява защитните функции на тялото.

Резултати от лабораторни изследвания

на Стокхолмския институт по паразитология

През 2022г FARMACIN е се изпитва от независима лаборатория към Стокхолмския институт по паразитология. При всички пациенти се наблюдава ефективно действие на препарата.

 • Цялостно прочистване на организма от паразити и токсини

  98% от участниците
 • Нормализиране на работата на органите на всички системи

  97% от участниците
 • Подобряване на физическата издръжливост и производителност

  96% от участниците
 • Намаляване на теглото с 5-10 кг

  89% от участниците
 • Облекчаване на хроничните заболявания

  81% от участниците

Освен това след курса с FARMACIN участниците са подобрили спокойствието и съня си, състоянието на кожата (изчезват папиломите, псориазисът и екземите), подобрили са подвижността на ставите, спрели са проявите на сезонни и битови алергии и са подобрили мозъчната си активност и паметта.

От това следва, че детоксикацията няма да навреди на никого и е силно препоръчителна за тези, които често консумират зеленчуци, месо, сладкиши, кафе и алкохол.

 FARMACIN

FARMACIN задължително трябва да попадне във вашата аптечка, в случай, че влезете в контакт с животни, пръст (градина/зеленчукова градина) или ако активно използвате обществен транспорт или посещавате масови мероприятия.

На този етап се водят преговори с фармацевтични компании, така че да може продукта да попадне на рафтовете на всички аптеки на фиксирана от производителя цена. Задължително ще информираме населението за развитието на тези преговори, но междувременно FARMACIN се предлага на официалния уебсайт на производителя без обичайната надценка на аптеките и прекупвачите.

Статистиката ни гарантира, че ще се намерят скептици, които си мислят, че ще минат между капките.

Ако сте отговорили положително на поне два въпроса, това е повод за безпокойство. Препоръчвам да започнете да приемате FARMACIN .

 FARMACIN

Спестете 50%

138 ЛВ 69 ЛВ*

* Вземете под внимание, че стойностите на ДДС се различават в зависимост от страната в която поръчвате нашата продукция.

Коментари: -22

Наталия Мартинова:
в 16:59

Да, в магазина е плашещо - каквото и да хванеш е пълно с консерванти и емулгатори, ГМО и други боклуци.

Отговор
Кристина Морозова:
в 19:28

Никога не съм чувал за такъв метод на прочистване, благодаря за съвета.Задължително трябва да си купя и да мина курса, защото със сигурност няма да ми е излишно.

Отговор
Людмила Несторова:
в 11:41

Наскоро в един форум четох за FARMACIN и си поръчах. Очаквам с нетърпение да го получа и се надявам да помогне. Вкъщи имаме 2 кучета, съпругът ми се занимава с тях. Забелязах. че е отслабнал много през последния месец и периодично се оплаква от всички симптоми от статията. Сигурна съм, че мъжът ми има паразити.

Отговор
Карина:
в 12:07

След като започна толкова личен разговор, разбирам, че и в нашето семейство също имаме същия проблем. Но аз знаех за FARMACIN отдавна, защото сестра ми се лекуваше с него. Затова го започнахме веднага и оздравяхме бързо. Съгласявам се напълно с автора, че профилактиката е задължителна.

Отговор
Светла:
в 19:32

Най-елементарното е да си мие човек ръцете всеки път като се занимава с животни!

Отговор
Вили:
в 17:12

Абе жена, ти сигурно никога не си срещала паразити, за да разсъждаваш по този начин. Изкарах цялото лято в градината. Въпреки че ползвах ръкавици и всякакви други мерки за сигурност, пак се зараззих.

Отговор
Нина:
в 17:50

Направо ме втресе от притеснение! Имам ги всички симптоми. Поръчвам веднага!

Отговор
Жена от Марс:
в 18:46

Да, сега много лекари препоръчват детоксикацията и казват, че това е много полезно за организма. Преди не виждах смисъл, но сега е друго. ГМО и паразитите бавно ни убиват. Сега ще си поръчам този FARMACIN и ще си направя детокс у дома.

Отговор
Виктория:
в 21:13

Преди за детоксикация ходих всяка година в специална клиника или в санаториум, където почистваха изцяло храносмилателния тракт. Ефектът след детокс е супер. Чувствам се отлично. Цяла година от нищо не боледувах.

Отговор
Ирина Маркова:
в 13:09

Невероятен продукт, майка ми вече го ползва. Тя е фен на детоксикиращите продукти и здравословната храна. След курса с FARMACIN тя пред очите ми се подмлади. Реших и аз да го мина. Поръчах си пълния комплект. Извинявам се за подробностите, но се шокирах, когато видях какво излиза от мен.

Кошмар! После нетърпение минах курса за да се изчистя напълно. Сега не се оплаквам от здравето си, и мигрената не се обажда. Също така забелязах, че стана по-лесно да работя (аз съм счетоводител), мозъка ми започна да щрака по-добре. Като цяло препоръчвам на всички.

Отговор
Мис Х: Ирина Маркова
в 14:14

Не разбирам защо трябва да се пишат такива истории тук?

Отговор
Алексиева22: Мис Х
в 16:38

Което е естествено не е грозно!

Отговор
Олга:
в 23:18

Здравейте. Търсих продукт срещу паразити и попаднах на тази статия. Сега поръчвам. Цялото семейство се изследвахме и ни откриха паразити. Дори не знам откъде е дошло това гадно нещо, като си купуваме всичко възможно най-натурално от пазара.

Отговор
alisa.martinova: Олга
в 09:10

Сега не се знае откъде е по-добре. На пазарът гъмжи от микроби, няма условия за съхранение на храни (месо и риба). В супермаркета всичко е обработено с химия.

Отговор
don.kihot: alisa.martinova
в 09:27

100%

Отговор
Андрей:
в 11:01

Здравейте, благодаря за информацията. Мъчих се в продължение на 2 седмици опитвах се да се лекувам с народни лекове. Ефект 0! Веднага след като започнах да приемам това антипаразитно лекарство, се почувствах по-добре. Газовете и повръщането изчезнаха на втория ден. След седмица изследванията показаха, че съм се излекувал напълно.

Отговор
Моника:
в 11:05

Точно така - човек може да се зарази с паразити в обществения транспорт, в офиса, в пощата и чрез храната. Съпругът например обича месото алангле, така че имаме антипаразитни лекарства, които не излизат от употреба. Господ помага на предпазливите! Сега ще си поръчам този FARMACIN за нас.

Отговор
Ники:
в 20:11

Паразитите са толкова много и макар, че повечето са проучени, хората страдат от тях и тяхното действие. Чувал съм, че има 19 паразита, които дори могат да убият човек. Трябва да ги трепем с различни лекарства и антибиотици.

Отговор
Доктор Станислав Балейски:
в 15:32

Антибиотиците няма ти да помогнат да се отървеш от паразитите; това е широкоспектърно лекарство. В този случай е нужен продукт, който действа локално в зоната на паразитите и потиска жизнената им активност. Вариант е този FARMACIN . Антипаразитните лекарства просто разграждат вредителите и те напускат тялото по естествен път.

Отговор
Краси Цветева: Доктор Станислав Балейски
в 20:44

Благодаря, вече разбрах за антибиотиците. Лекарят каза още, че антибиотиците не влияят на паразитите, само унищожават флората в организма и, напротив, помага на паразитите да се размножават там.

Отговор
Nikc8888: Краси Цветева
в 22:14

Защо да се тровите с химия и антибиотици, ако можете да изберете естсетвени продукти. Не разбирам тая глупост...

Отговор
Марияна:
в 12:03

Ето моята поръчка пристигна. Започвам мощен детокс!

Отговор