Acest articol îl citești în 3 minute

Surzenia nu mai amenință pe nimeni? Tratamentul de casă întărește auzul de 7 ori mai bine decât aparatul auditiv de 10 000 lei!

news

Cititorii noștrii se laudă pe forum cu efectele tratamentului de casă pentru redarea auzului. Chiar și persoanele care au fost practic surde, după 21 de zile aud bine și clar – și asta fără aparatul auditiv. Mai mult, tratamentul costă 2% din prețul aparatului.

De unde vine eficiența atât de impunătoare și acțiunea rapidă a tratamentului? Unde să îl primim cu finanțare? Află, citind articolul.

Este o revoluție medicală! Aparatele auditive nu mai sunt necesare?

Noul tratament dobândește instantaneu faimă în întreaga Europă. Asta pentru că și persoanelor „surde ca piatra”, le permite să uite repede de handicapul lor și să își înțeleagă fără probleme apropiații la masa în familie, să vizioneze programele de televiziune sau să vorbească liber – de asemenea în agitația de pe stradă, într-un magazin aglomerat sau la telefon.

Utilizarea nu are efecte adverse, pentru că preparatul are compoziție naturală. Mai mult, efectele sunt permanente și nu trec imediat după terminarea utilizării.

Iată câteva opinii ale persoanelor, care au trecut deja prin tratament:

„Am înviat!”

Surzenia progresivă a fost aproape să o bage pe doamna Marinela în depresie:

Doar cel care este surd, știe cât de tragic este. Nu înțelegi nimic, pierzi contactul cu lumea, până când în final rămâi singur – ca o vechitură inutilă.

Astăzi doamna Marinela este o persoană schimbată:

Slavă Domului pentru acest tratament. Cine s-ar fi gândit că natura face asemenea minuni. Am plâns de fericire, când am început să îmi înțeleg normal fiica la telefon, preotul la biserică și vânzătoarea la magazin. Mi-am recuperat viața!

~Marinela Cioran, 68 de ani

„Aparatul la aruncat la coș. Gata cu complexele.”

before

Înainte

after

După

Doamna Crina recunoaște că mai devreme se rușina de problemele ei cu auzul:

Îmi era rușine, pentru că în ambele urechi purtam aparate enorme. Nu aveam bani, pentru a-mi cumpăra alte mai bune și mai puțin vizibile. Oamenii se holbau la ele. Mă simțeam ca o invalidă.

După utilizarea tratamentului doamna Crina și-a recuperat siguranța de sine:

Am uitat deja de rușine. Mă simt minunat – feminină, plină de valoare. Am primit o doză de viață! Am fost chiar și la o cină romantică, prima dată de 10 ani...

~Crina Stoican, 54 de ani

„Nu mă duc la azilul de bătrâni!”

Domnul Vasile a încetat să mai terorizeze mediul cu televizorul și radioul date la maxim:

Locuiesc cu fiul, nora și nepoții. Ei se înfuriau, pentru că dădeam difuzoarele prea tare. Dar când Irina de sub mine a chemat poliția, pentru că vizionez filmul cu difuzorul prea tare, m-am speriat, că familia în final mă va închide în azilul cu bătrâni...

După tratament domnul Vasile și-a recuperat liniștea:

Astăzi în familie este deja liniște și nu mă simt ca un intrus, ci ca un gospodar. Și acea Irina, a venit ultima dată cu prăjituri. Cred că voia să-și ceară scuze.

~Vasine Iancu, 76 de ani

„Nu mă duc la azilul de bătrâni!”

Auzul slab îi făcea viața mizerabilă doamnei Daniela:

Ceee? Poftim? Nu am înțeles? Repetam asta fără pauză. Uneori nici nu mai aveam putere pentru asta, așadar când nepoata îmi povestea ceva, doar zâmbeam și dădeam din cap. Câte pretenții au rezultat din asta, pentru că nu o ascult deloc...

Mulțumită auzului recuperat, doamna Daniela gustă din nou viața:

Astăzi ascult cu atenție când nepoțica îmi șoptește ceva pe ascuns într-un parc gălăgios. Aud cum cântă păsările și cum pisica mea toarce. Viața poate fi atât de fericită când ești apt, chiar și la bătrânețe!

~Daniela Luncean, 67 de ani

Această descoperire a făcut-o o româncă

Tratamentul care garantează efecte atât de impunătoare în redarea auzului, este bioactivatorul neuroprotectiv inventat de doamna prof. Andreea Suciu-Steiner, cercetătoare renumită, care de 20 de ani locuiește și lucrează în Zurich (Elveția).

Bioactivatorul neuroprotectiv reconstruiește 3 piloni ai auzului, adică: membrana timpanică, celulele ciliare ale organului Corti și nervul vestibulocohlear. Asta înseamnă, că deja după 21 de zile de tratament oricine poate capta, procesa și înțelege întreaga gamă de sunete din jur.

Este o adevărată inovație în domeniul audiologiei. Dar cel mai bun lucru este, că acum orice persoană din România poate profita de acesta, pentru a uita odată pentru totdeauna despre a cere mereu repetarea, creșterea volumului difuzoarelor sau necesitatea purtării aparatelor auditive împovărătoare și îngrozitor de scumpe.

Aceste efecte sună ca un vis, însă sunt 100% confirmate științific!

Bioactivatorul neuroprotectiv a fost analizat de 14 laboratoare din întreaga lume. În teste au participat până la 60 000 de femei și bărbați cu vârste de la 19 la 99 de ani care sufereau de surzenie medie (41-65 dB) și surzenie avansată (65-90 dB). Toate cercetările au conformat clar, că mulțumită acestui tratament:

  • Începi să auzi ascuțit și clar sunetele deja la nivelul de 5 dB (pentru comparație: 20 dB este șoapta). Îmbunătățirea intervine deja după 48 de ore!
  • Începi să captezi gama deplină a sunetului de la distanță – auzi, ce țipă cineva la tine chiar și de la 500 m.
  • Îți mărești sensibilitatea urechii la vorba umană cu 93% – înțelegi fără obstacole ce spune cineva, chiar și într-un mediu gălăgios.
  • Vei auzi întreaga gamă de sunete – atât tonurile înalte, cât și cele joase.
  • Încetezi să mai simți sunetele împovărătoare din urechi, cele precum zumzetele, fluierăturile, pocniturile ș.a.m.d. O termini cu stresul cronic, durerile de capși insomnia.
  • Mulțumită acesteia vei înceta să te mai forțezi, pentru a înțelege ce îți spune cineva, îți vei desolicita centrele auzului din creier cu până la 80%! Asta înseamnă că se îmbunătățește concentrarea și memoria ta. Reduci riscul dezvoltării demenței.

Premiile curg unul după altul

Putem afirma cu certitudine, că compatrioata noastră va face cunoscută România în întreaga lume. Pentru descoperirea bioactivatorului neuroprotectiv a obținut deja câteva zeci de premii științifice, printre acestea ENT Discovery of the Year. În domeniul fiziologiei și medicinei, acest premiu este atât de prestigios precum Premiul Nobel!

Suma deschisă de finanțări pentru români

Pe doamna Prof. Andreea Suciu-Steiner o felicităm cu mândrie pentru succesul științific și îi dorim succes în munca din viitor.

Iar vouă dragi Cititori, vă oferim link-ul către pagina oficială a prof. Suciu-Steiner. Acolo chiar doamna profesor descrie detaliat acțiunea tratamentului. Pe acea pagină puteți de asemenea comanda tratamentul bioactivatorului neuroprotectiv, profitând de finanțarea nerambursabilă a costurilor.

378lei
189lei
autor

Autoarea Articolului:
Mădălina Petrache

COMENTARII(139 comentarii)

user

Elena astăzi

Asta ajuta si la fluieraturile din urechi?

autor

Mădălina Petrache astăzi

@Elena Da, tratamentul eliberează de sunetele subiective auzite în urechi, cele precum printre altele: zumzete, fluierături, țiuit, bâzâit sau pocnituri.
Salutări călduroase.

user

Mihai S. astăzi

Stimatilor, recomand asta din rasputeri! Abia ce a trecut o saptamana, iar eu am incetat sa mai folosesc aparatul auditiv. Pur si simplu nu mai este nevoie.

autor

Tudor astăzi

@Mihai S.pe ce pagina poti comanda?

autor

Mădălina Petrache astăzi

@Tudor Tratamentul poate fi comandat pe pagina a cărei link îl oferim la sfârșitul articolului 😊 Dacă nu îl poți găsi, îți ofer link-ul de asemenea aici, apasă >>

user

Maria astăzi

Minunat. Tocmai cautam salvarea pentru auzul sotului. De un an sa facut rau la el cu auzul.

user

Margareta ieri

Pana la urma avem cercetatori romani de talie mondiala! Pacat ca la nemnti lucreaza si nu in Romania. Acum cu Ciolacu toti pleaca in Germania. Pentru ca de Romania se rusineaza. tradatori.

user

Max ieri

@Margareta poate Elvetieni

user

Adelina Borșa ieri

Oameni buni, nu folositi aparate daca nu sunt echipamente de calitate premium de 10 – 20 de mii Mai ieftine doar va ruineaza auzul !

user

gratiela ieri

@Adelina Borșa Fara exagerare, pentru aprox. 7 mii tot cumperi un aparat bun. Eu as acorda atentie la faptul ca anumite sunete nici macar cu cel mai scump aparat nu se aud, depinde de tipul defectului auzului!

user

Adelina Borșa ieri

@gratiela @gratiela Despre asta vorbesc..

user

Bianca ieri

Mama mea de la o zi la alta s-a inchis in ea. Nu voia nici in fata noastra nici fata de ea sa recunoasca ca surzeste pur si simplu. Nu stiam unde sa caut salvarea si vad acest articol. Comand si verific, multumesc.

user

Elena ieri

Mi-a fost greu sa cred ca functioneaza asa.. Am verificat pe mine si... prima data de ani am auzit ca frigiderul scoate sunete cand racoreste. Sau radioul il ascult din nou cu placere. Aceasta metoda este pur si simplu geniala!!

user

Andrei ieri

Comand ,cat cu promotie🙂